Mersin ilinde antidepresan ilaç ve benzeri bitki satış oranları - Uğur, Ali; Everest, Ayşe (Journal of Dependence, 2017)
Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan depresyonu insanların yenme yöntemlerinden olan bitki ve ilaç satışları, geleneksel tıp ve medikal tıp açısından değerlendirerek; Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ile bazı aktar ve eczaneler çerçevesinde 2016 yılında Ağustos ve Ekim ayları arasında araştırılmıştır.
Keywords: Antidepresants; marketing